Ripley vågner op ombord på Sevastopol, og skal finde sine kollegaer Taylor og Samuels, som hun blev væk fra under ulykken på vejen over til rumstationen.

Godt at vide:

  • For at aktivere nød blusset tryk på [R]. Hvis du vil kaste det fra dig, hold højre muse knap nede og tryk på [R]. Du kan sigte med musen.
  • For at løbe tryk på [SHIFT] samtidig med at du bevæger dig fremad.
  • For at tænde og slukke for lommelygten tryk på [F]. Det er en god ide at holde den slukket så ofte som muligt, for fjender kan se den og vil reagere på den! For at oplade batteriet på lommelygten hold [F] nede indtil batteriet er opladet.
  • For at sætte dig på hug/krybe tryk på [C].
  • For at se dine blueprints tryk på [Q]. Se i videoen foroven hvordan man bygger.

Alien Isolation: Mission 3: Encounters »

Husk at gemme OFTE! Du kan gemme spillet ved disse. De vil advare dig hvis der er fjender i nærheden.

Disse opdaterer dit kort, så de er lidt vigtige at få indsamlet. Men hvis du spiller på sværhedsgraden “Nightmare” behøver du ikke at indsamle dem, for du har intet kort.

Nogle døre kan kun åbnes med en adgangskode. Disse koder er gemt inde i computerne. Adgangskoder er markeret med lyseblå tekst.

Saml blueprints for at kunne lave ting der kan hjælpe dig med at overleve. De er gemt mange forskellige steder så husk at kigge godt efter. Nogle hænger på vægge, andre ligger på borde eller på gulvet. Se dig godt for.

RMB= Højre Museknap
LMB = Venstre Museknap
Hold både højre og venstre museknap nede.